27 November

2009-11-27 / 08:46:29 | Kategori: Gemensam loggbok
♦ Vi har börjat se ett mönster i frånvaron. Sandra och Elin är borta väldigt ofta, medan Jessica och Isabell varit närvarande varje gång... Detta bör tas upp. Kan bli problem om det fortsätter när vi ska trycka.

Idag SKA vi beställa material från Screentec. Det knepiga är att Karin skulle beställa vissa av sakerna själv, så vi vet inte riktigt vad vi ska köpa och inte. Vi pratar med Karin om detta idag.

♦ Vi har inte haft så mycket att göra de senaste månaderna, men föra över trycken till overhead-papper är något vi skulle kunna göra, så är vi redo att börja trycka när grejerna kommer.

♦ Vi lär beställa hem en tröja i mansstorlek och en i kvinnostorlek för att se hur de ser ut. Dessa kan man också mäta för att sedan skriva ut i "informationsbladet" när vi säljer tröjorna.

Uppdatering: Nu har vi fått färg från Karin, denna har vi ställt in i vårt skåp i A104. Färgerna vi tagit är röd, orange och blandvit än så länge, samt fotoemulsion, stripper och ännu en vit burk med oidentifierat innehåll.
Vi kommer hälla upp mer färg så småningom, däribland preussisk blå som Karin har beställt.

Närvarande: Isabell, Jessica, Sandra (sen ankomst, går tidigare)
Frånvarande: Elin (sjuk)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback